Post Top Ad

ChicMe WW

18 Nisan 2018 Çarşamba

Nisan Ayı Retro Ayı


Merkür gerilemesinden sonra 18 Nisan ile 6 Eylül tarihleri arasında Satürn Oğlak burcunda kendi evinde retro olacak. Satürn bizlere sınavlar veren öğreten bir öğretmen olarak daha önce sınavını vermediğimiz, tamamlamadığımız konuları aksilikler, gecikmeler ve engeller şeklinde karşımıza çıkarır ve o konularda dersimizi alana kadar bizi olgunlaştırır. Bu sınavları veremezsek hayatımızda gerekli olan ilerlemeyi sağlayamayız. Her yükselen burçta ortalama 2,5 yıl kalarak her konuda sınava tabi tutar. Sonraki yıllar ise geçtiği ev konuları ile sınavına devam eder. Retro zamanlarında sorunlar artabilir çözüm bulmakta zorlanabiliriz ya da sorunları umursamak istemeyebiliriz. Aslında bu sorunlar çözümlenmediği sürece bizi zorlayacak o nedenle çözüm odaklı hareket etmek en doğrusu olacaktır. Doğum haritasında Satürn retroda doğan kişiler bu zamanları sorunları çözme konusunda çok daha iyi değerlendirebilir. 22 Nisan ile 1 Ekim tarihleri arasında Plüton Oğlak burcunda retro olacak. Jenerasyon gezegeni olan Plüton her hareketi ve transiti uzun sürer o nedenle retrosuda uzun sürecektir yavaş hareket eden bir gezegendir. Bireysel haritalarda etkisi zamanla anlaşılır hemen fark edilmeyebilir. Kişilerin hayatlarını geçtiği ev konularında yeniden yapılandırır ve düzenler. Toplumsal etkisi ise daha güçlüdür. Sonuçta kişi ve toplumları değişime zorlayan enerjiler devrede olur. Değişime direnmemeli teslim olunmalı kimse bunun önünde duramaz. Plüton retro zamanları işte hayatımızda değiştirmemiz ve yeniden düzenlememiz gereken o konular daha belirginleşir ve retro sonrası bu konularda ilerleme kaydedebiliriz. 26 Nisan tarihinde ise Oğlak burcundaki Mars ve Plüton kavuşumu olacak. Bu kavuşum sayesinde Merkür gerilemesi sebebiyle beklemede olan konularda artık ilerleme kaydedebiliriz.


Sevgiler

Yükselen Koç Burcu   
Sizler için kariyer, iş hayatınız, hayalleriniz ve ünlenme konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca eviniz, aileniz ve ebeveynleriniz konusunda da etkileyebilir. 

Yükselen Boğa Burcu
Sizler için yurtdışı, üniversite, eğitim, uzun ve kısa yolculuklar, iletişim, basın-yayın ve kardeşler konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transitleri etkiler olacak. 

Yükselen İkizler Burcu  
Sizler için diğer gelirler, eşin geliri, miras, tazminat, nafaka ve borçlanma konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transitleri etkiler olacak. Ayrıca kendi gelirinizi, işinizi ve kariyerinizi de etkileyebilir.

Yükselen Yengeç Burcu  
Sizler için sağlığınız, fiziğiniz, ilişkiler, evlilik ve hayatınızdaki pek çok alanda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. 

Yükselen Aslan Burcu  
Sizler için sağlık, gündelik işleriniz, çalışma arkadaşlarınız ve iş hayatınız konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca iç dünyanız, psikolojiniz ve gizli düşmanlıklar konusunda da etkileyebilir. 

Yükselen Başak Burcu
Sizler için aşk, ilişkiler, eğlence ve çocuklar konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınızı da etkileyebilir.

Yükselen Terazi Burcu  
Sizler için aile, eviniz ve ebeveynleriniz konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca kariyer, iş hayatınız ve ünlenme konularında da etkileyebilir.

Yükselen Akrep Burcu  
Sizler için iletişim, eğitim, basın-yayın, kısa yolculuklar ve kardeşleriniz konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca yurtdışı, üniversite ve uzun yolculuklar konusunda da etkileyebilir.

Yükselen Yay Burcu  
Sizler için gelirleriniz, iş hayatınız ve kariyeriniz konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca eşinizin geliri, miras, nafaka, tazminat ve borçlanma konularında da etkileyebilir.

Yükselen Oğlak Burcu  
Sizler için sağlığınız, fiziğiniz, ilişkiler, evlilik ve hayatınızdaki pek çok alanda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. 

Yükselen Kova Burcu  
Sizler için psikolojiniz, iç dünyanız ve gizli düşmanlıklar konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca fiziksel sağlık, gündelik işleriniz, çalışma arkadaşlarınız ve iş hayatınız  konularında da etkileyebilir.

Yükselen Balık Burcu  
Sizler için Sosyal çevreniz ve arkadaşlıklarınız konusunda yukarıda bahsettiğim Satürn ve Plüton transit etkileri olacak. Ayrıca aşk, ilişkiler, eğlence ve çocuklar konusunda da etkileyebilir.


Nisan 18, 2018 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW