Post Top Ad

ChicMe WW

22 Mart 2017 Çarşamba

Burçlara Göre Çocuklar


Koç Burcu
Cesur Koç burcu çocukları inatçıdırlar istediklerini elde edene kadar kimse onları durduramaz. Yönetici gezegenleri Mars onların çabuk konuşmalarını ve çabuk yürümelerini sağlar yeni oyunlar için aceleleri vardır. Elbette bu acelecilik pek çok dizde morluklar, yaralar yapacak. İlgisini çektiği sürece okumayı severler. Cömert ve paylaşımcı küçük Koçlar sevgi gösterilerini çok severler. Asi ve inatçı koç burcu çocuklarının sevgiyle ve övgüyle büyümeleri onları daha sakin ve başarılı yapacaktır.

Boğa Burcu
İnatçı Boğa burcu çocukları dayanıklı ve ağır hareket ederler sakin yapıdadırlar. Canları isterse yerlerinden kalkıp hareket ederler genelde aynı yerde oturmayı severler. Bazen bu nedenle pek çok oyunu kaçırabilirler. Yönetici gezegenleri Venüs onlara sanatsal konularda yetenek verebilir özellikle müzik seven çocuklar olurlar. Hafızaları güçlü olduğu için kolay öğrenirler ve okulda başarılı olurlar.  Duygusal yanları vardır onlara kuralları sevgiyle anlatmak uygulamaları için yeterli olacaktır zaten.

İkizler Burcu
Konuşmayı çok seven İkizler burcu çocukları çok hareketli olurlar ve susmak bilmezler. Espri ve taklit yapmayı severler hayal dünyaları çok geniş ve oyunları bitmez aynı anda her şey isterler. Yönetici gezegenleri Merkür onların çabuk konuşmasını ve kolay öğrenmesini sağlar hafızaları kuvvetli olduğu için derslerde başarılı olurlar. Kısıtlanmaya gelmeyen İkizler burcu çocuklarının dil ve sayısal becerileri eğitiminde dikkate alınırsa onu başarılı yapacaktır.

Yengeç Burcu
Annesinin kucağından inmeyen Yengeç burcu çocukları ürkek, çekingen olabilirler kucaktan inseler de pek uzağa gidemezler. Sevimli ve merhametlidirler küçük anneler gibi. Yönetici gezegenleri Ay onların çok kısa zamanda duygudan duyguya geçmelerini ve huylarının çok değişmesini sağlar yüzlerinde pek çok mimikler oluşur. Övgü ve güzel sözler Yengeç burcu çocuklarının yetiştirilmesinde onların korkularını ve içe dönük yapılarını değiştirebilir.

Aslan Burcu
İlgi odağı Aslan burcu çocukları hep sahnede olmak isterler yeter ki herkes onları izlesin. Sempatik gururlu hep önde olmak isteyen çocuklardır. Yönetici gezegenleri Güneş onların asil güçlü ve lider olmalarını sağlar ailelerine çok iyi rol yaparlar önemli olan istediklerinin olması ve çabuk öğrenmeleri sayesinde başarılı olurlar. Aslan burcu çocuklarının eğitiminde başkalarının yanında gururu kesinlikle incitilmemeli ve sert emirler verilmemeli bu onu çok yaralar.

Başak Burcu
Düzenden hoşlanan Başak burcu çocukları yemek seçerler ve annelerine her konuda yardımcı olurlar söz dinlerler. Yönetici gezegenleri Merkür onların aceleci ve araştırmacı olmalarını sağlar mantıklı olan bu çocuklar eğitim ve sosyal hayatta başarılı olurlar. Başak burcu çocuklarının eğitiminde hayaller kurması ve duygusal yönünün ortaya çıkmasının desteklenmesi onu daha dengeli yapacaktır.

Terazi Burcu
Süsü ve giyime pek meraklı küçük Terazi burcu çocukları bazen kararsız olabilirler. Sempatik sevimli gamzeli olan bu çocuklar sosyal ve görsel zekaya sahiptirler. Yönetici gezegenleri Venüs onların sanata olan yeteneğini ve estetik bakış açısına sahip olmasını sağlar. Kavga ve yüksek ses tonlarında konuşmalar onları korkutur rahatsız eder. Terazi burcu çocuklarının çoğunun sesi güzeldir eğitimlerinde sanata ağırlık verilmeli çok başarılı olurlar.

Akrep Burcu
Duygularını hemen göstermeyen Akrep burcu çocukları sevdiklerine çok bağlıdırlar hatta onları paylaşmak istemez kıskanırlar. Yönetici gezegenleri  Plüton onların duygusal yönde uçlarda hareket etmelerine sebep verir sevmediği kişilere gerekli tepkiyi verirler. Sezgisel ve kolay kavrayan zekaları onları başarılı yapacaktır. Akrep burcu çocuklarının eğitiminde çok inatlaşmadan hareket edilmeli ve inat devreye girdimi ikna edilmeleri çok zordur.

Yay Burcu
Soru sormayı seven meraklı Yay burcu çocukları hep mutlu ve enerjiktirler. Arkadaşlarını çok severler oyunlara doyamazlar, sabırsızdırlar ve yalnızlığı sevmezler. Yönetici gezegenleri Jüpiter onların enerjilerini hiç bitirmez özgürlüklerine çok düşkündürler disiplin konusunda bazen zorlanabilirsiniz, spora ilgileri ve yetenekleri olabilir ve onları kolay disipline eder. Çok kolay yabancı dil öğrenirler. Yay burcu çocuklarının yetiştirilmesinde özgürlüklerine saygı duyulmalı ve özgüven kazanmaları sağlanmalıdır.

Oğlak Burcu
Büyümüşte küçülmüş olan olgun Oğlak burcu çocukları çok ağırdır düşünerek hareket ederler aceleleri yoktur. Çalışkan, sabırlı ve inatçıdırlar takdir edilmek için derslerinde hep başarılı olurlar. Yönetici gezegenleri Satürn onların hayata karşı dayanıklı olmalarını ve başarılı öğrenci olmalarını sağlar. Kolay kolay yardım istemeyen Oğlak burcu çocuklarının ilişkilerinde güven çok önemlidir ona göre yaklaşılmalı ve destek olunmalı.

Kova Burcu
Zeki ve bağımsız olan Kova burcu çocukları araştırmacı ve orijinal, mantıklı bir zekaya sahiptir. Mesafeli olan bu çocuklar okumayı, öğrenmeyi sever ve arkadaşları olduğu sürece okulu da sever.  Yönetici gezegenleri Uranüs onların ani fikir değiştiren, bağımsız ve farklı bir yapıda olmalarını sağlar. Hayatta ne yapmak istediklerini hep bilirler. Kova burcu çocuklarının eğitimlerinde sayısal zekası ve pratik olmaları onları teknik konularda başarılı yapacaktır.

Balık Burcu

Hayal kahramanlarıyla oynayan Balık burcu çocukları sevecenlikle istediklerini yaptırırlar. Hassas ve çok duygusal fedakar bir yapıya sahiptirler. Yönetici gezegenleri Neptün onların hep hayallerinin peşinden gitmelerini sağlar hisleri ve inancı çok kuvvetlidir. Hayatı masal gibi yaşamak isterler. Sanatsal yetenekleri ve hayal güçleri onları sanat alanlarında başarılı yapacaktır. Balık burcu çocuklarının eğitiminde yönlendirilmeli ve onlara güven verilmeli hayallerden çıkıp gerçekleri görmekte zorlanabilirler. 

Sevgiler...
Mart 22, 2017 / by / 0 Comments

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Top Ad

ChicMe WW